Dag 10 Back home

2 mei 2025 - Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Gisterenavond was het druk op Dubai Airport en dat had blijkbaar ook invloed op onze landing want vanaf ongeveer het moment dat we niet meer boven Oman vlogen maakte het vliegtuig een paar vreemde manoeuvres, zie foto's. De vlucht duurde daarom langer dan gepland, maar uiteindelijk zijn we veilig geland. Op het vliegveld was het ook errug druk. De poortjes met automatische paspoort en gezichtsherkenning hielpen dat het redelijk snel ging. Tegen middernacht waren we bij het hotel en kregen een suite waar een paard de hik van krijgt zo groot, 2 badkamers, een volledige loungehoek met banken en mega grote televisie, grote eethoek voor 4 personen. Gevolgd door een slaapkamer die alleen al de grootste was van deze vakantie. Gecombineerd met een super uitgebreid en gevarieerd ontbijt, de locatie dichtbij metro en vliegveld maakt dat we blij zijn met onze boeking voor 59 euro 😉.

Edwin ligt nu aan/in het zwembad, Esther laat nog even haar rug masseren om de dirhams op te maken. Vanmiddag om 14.20u plaatselijke tijd (12.20u in Nederland) vliegen we naar Ðüsseldorf, waar we om 19.15 zouden moeten landen.

We kijken terug op een heerlijke, soms wel hele warme vakantie. De combi die we gedaan hebben beviel goed. Dubai (en Abu Dhabi) moet je een keer gezien hebben, dus zouden we zeker aanraden, maar hoeft wat ons betreft niet weer. Soort Las Vegas-ervaring.

Oman is echt prachtig, aanrader!!

We melden ons weer in september, dan samen met Thomas naar het midden van de USA. Maar eerst "even" werken (en studeren).

1. Lilian:
    2 mei 2025
    Jammer dat het er alweer op zit….
    Goede reis naar huis !
  2. Kitty Bloem:
    2 mei 2025
    Dank voor het mee genieten, goede vlucht ✈️